perjantai 18. syyskuuta 2015

Kauniit silmänpohjat

Käytiin Piirun kanssa Aitovetissä silmätarkastuksessa (18.9.). Piiruskin otti odotustilan härdellin rauhallisemmin kuin odotin, tippojen laitto meni suih vaan ja tutkimushuoneeseen hurtta jolkotti rennosti häntä pystyssä. Pöydällä yritti pari kertaa nojata mua vasten, mutta en antanut ja omatkin jalat jaksoivat kantaa. Pimeys ei häirinnyt yhtään ja tosi nätisti ja kärsivällisesti Piiruskin seisoi paikallaan koko tutkimuksen ajan. Paikalla oli kaksi eläinlääkäriä, se virallinen ja harjoittelija (tai mikä lie erikoistuva). Virallinen katsoi ensin ja sitten tää toinen. Kun virallinen oli katsonut, kysyi harjoittelija oliko silmänpohjissa mitään. "Ei, paitsi todella kauniit" oli hymyillen annettu vastaus. Että jos joku kysyy, niin mun koirallani on sitten erityisen kauniit silmänpohjat!

Kysyin näkeekö niillä laitteilla kuinka syvälle, että  onko siellä korvien välissä mitään toimintaa. "Kaksi hernettä täällä näkyy." Se on hyvä, ne voi osua joskus yhteen, yhdellä herneellä vois kimpoilla vaan laitoja pitkin.

Tässä vielä kuva koko lomakkeesta ja erikseen tuloskohdasta:
Piiruskin on muuten laihtunut. Kesäkuun alussa paino oli 18,1 ja tänään 16,5. Ilmankos se on mun silmään vähän kuopalla.

1 kommentti:

Tarja Tervonen kirjoitti...

Paljon onnea terveistä silmistä ja erittäin kauniista silmäpohjista!
Aivan mahtavaa ja suuret kiitokset Mirkka :)