lauantai 1. helmikuuta 2014

Viime viikonloppuna Lahti ja Kotka

Kiirettä pitelee, niin ettei ajallaan kirjailemaan jouda.

Viime lauantaina osallistuin Snautserikerhon järjestämälle trimmauskurssille. Kuuntelin kaksi tuntia luentoa ja minuutti minuutilta tuntui enenevissä määrin, ettei mulla ole mitään käryä siitä miten oikeasti trimmataan - vaikka olen kymmenkunta vuotta sitten nyppimisen harjoittelun aloittanut. Epätoivo alkoi painaa päälle, mutta oppimaanhan mä sinne menin. Kyllä mä nyppimisen sinänsä osaan, mutta ne yksityiskohdat, mittasuhteet, viimeistely ja ymmärrys siitä, miksi jostain kohtaa otetaan, jostain ei, jostain enemmän ja jostain vähemmän - ja jokaisen yksilön kohdalla pitäis tuumata kaikki asiat erikseen. Huh huh!

Ilokseni kurssilla oli myös Chili, Piirushkinin sisko. Siskokset on aina tullu hyvin juttuun. Chili on paljon sirompi kuin Piiru ja käyttäytyikin huomattavasti paremmin, vaikka emäntäänsä pari kertaa purikin. Ei oikein tykännyt takajalkojen nyppimisestä. Ohessa muutama otos, kun paikkoja siivotessa siskot pääsivät temmeltämään. Kuvat ottivat Piirun kasvattaja ja Chilin emäntä. Piiru on puolikalju ja Chilillä on pöksyt. Sitäpä en tiedä, että tapaavatko tytöt enää koskaan, kun Chili otti ja lensi emäntänsä kanssa kurssin päätyttyä Saksaan.

Kiitos järjestelyistä ja erityiskiitokset luennoitsijalle ja kädestä pitäen avustaneelle kennel Eipä'sin Eila Kettuselle!

Suureksi harmikseni en päässyt sunnuntaina jatkamaan Eilan loisto-opissa, vaan ohjelmassa oli Kennelliiton koetoimitsija 1 - kurssi Kotkassa hotelli Leikarissa. Kaikenlaista yksityiskohtaa eri lajien kokeiden järjestämisestä tuli kuultua ja paljon jäi itselle luettavaksikin. Kakkoskurssin aion käydä toko-puolella. Koulutusohjaaja-kurssin suoritin joskus vuosia sitten, mutta se katosi joko postissa tai asioita hoitavan pöydälle (kuulemma ihan mahdollista, kysyin itse kyseiseltä henkilöltä). Josko tällä kortilla olisi parempi onni myötä. Lämmin autokyyti, takarivin paikka ja mainiota seuraa!
Ei kommentteja: