lauantai 13. huhtikuuta 2013

Piiru meni putkeen

Kun ei kisaamaan päästy Taimin kanssa, mentiin partasuiden (tai no, Piirustus on vielä wannabe-partasuu) kanssa käymään Suvieran hallilla. Taimiston kanssa tehtiin mielenvirkistystokoa ja parit takaaleikkaukset kepeille.

Piirustuksen kanssa oli tarkoitus vain tutustua tilaan ja vähän leikkiä siellä. Leikittiinhän me! Leikissä oli mukana putki, kepit ja poispäinkäännöt.

Putken pistin ihan lyhyeksi ja suoraksi ja houkuttelin namin avulla pentusen putkeen. Namin sai syödäkseen kun oli kokonaan putkessa. Sitten laitoin namipurkin keskelle putkea ja annoin innokkaalle oppijalle luvan ottaa namin. Kun tämäkin sujui, laitoin namin purkkiin keskelle putkea, kannustin pentusta ja kipitin toiseen päähän kutsumaan. Läpi tuli häntä heiluen, hieno ipana!

Sitten tehtiin makupalanseuraamistreeni yhdistettynä poispäinkäännön alkeisiin. Nami kuonon edessä vedin kädellä koiran suoraan edestä viereeni ja sitten u-käännöksellä pois päin itsestäni ja heitin palkan. Tätä sitten molemmin puolin ja nameja säästelemättä.

Loput namit käytettiin keppeihin tutustumiseen. Keppejä oli kolme, seisoin itse keskimmäisen kepin luona ja makupalalla houkuttelin pentusen oikeasta välistä sisään ja toisesta ulos siten, että nami lensi kolmannesta kepistä ohi jatkamaan keppien linjaa.

Meillä oli kivaa ja namit loppuivat kesken! Sehän on vain hyvä merkki, ei ole ylikunnon vaaraa :)

Ei kommentteja: