torstai 23. tammikuuta 2014

Pakkaspäivänä lörppäilyä

Komeita lukemia on mittarissa joka aamu, mutta missä on lumi? Minä kaipaan lumisateita, hankia, isoja lumikasoja, lumikolan lykkäämistä niin että hartioissa tuntuu.

Tänään on tehty parinkymmenen minuutin aamulenkki ja puolen tunnin soramonttulenkki aamupäivällä. Taimistohan seisoo jo eteisessä sen näköisenä, ettei todellakaan halua pihalle eikä ainakaan tontin reunaa pitemmälle. Se kulkee ihan mun takana ja on koko ajan valmis kääntymään ympäri ja kipittämään kotiin. Piirustus painaa menemään toppatakki päällä ihan kuin olis lämmin kesäpäivä! Se on hoopo otus ja joka uloslähdöllä se juoksee pitkillä loikilla varaston taakse valmiina jahtamaan rusakkoa - joka lähemmäs kaksi viikkoa sitten oli siellä varaston takana viimeksi. Soramontuilla oli kivaa, ainakin mulla ja snautserilla. Juostiin soramontun reunaa ylös ja alas, ei ehtinyt tulla vilu. Alkuun Taimisto kuljeskeli hissukseen yläreunalla seuraamassa meitä, mutta lopulta se sai tarpeekseen ja tuli puoleen väliin rinnettä rähisemään Piirulle. Piiru se siitä vain innostui!

Iltapäivällä kaivoin lörpän ja videokameran esiin. Pitäis joo ensin miettiä mitä aikoo kuvata ja voishan niitä videonpätkiä opetella jotenkin käsittelemäänkin. Mutta kaikki aikanaan, tämmöistä tehtiin tänään:

Toveri Piirushkinille käsky "taka" on edelleen hyvin vaikea toteuttaa:


Ekan kerran yhdistettiin tuolin kierto lörppään:


Taimisto alkaa päästä jyvälle "liikkuusta":


Eikä sen kanssa ole kierrä-leikkiä ennen leikitty, mutta nyt leikittiin:


Meidän piti Piirun kanssa olla tänään osteopaatilla Riihimäellä, mutta sain eilen illalla tekstiviestin. Aikamme peruttiin, koska osteopaattia kaivattiin muualla, nimittäin synnytyssairaalassa.

Ei kommentteja: