perjantai 28. kesäkuuta 2013

Taimille tuomio osteopaatilta

Käytiin taas osteopaatilla (kolmas kerta tänä vuonna). Taimisto reagoi hyvin osteopatiaan ja tykkään siitä osteopaatistakin. Juteltiin siitä miten maaliskuun käynnin jälkeen on mennyt ja kerroin, että Taimisto jäänee syksyllä sairaseläkkeelle. Samat vanhoista vammoista aiheutuvat jumit uusivat kovin tiheään. Nätisti se osteopaatti osasi sanoa, että hänen mielestään on viisasta ottaa kesä ja syksy kevyesti ja sitten jäädä sairaseläkkeelle ja jättää agility satunnaishuvitukseksi. Itsehän mä otin asian puheeksi, mutta silti tuntuu haikealta.

Iski ongelma: kääsna on koko ikänsä tottunut tekemään eikä vaan olemaan, joten mitä agilityn tilalle? Sen vieteri ei riitä tokoon (esimerkiksi ryhmäliikkeissä muut on liian lähellä), ehkä jälkijuttuja vois kokeilla, rallitokolle en ole toistaiseksi lämmennyt ja jälki on kausiluontoista hommaa, mitäs sitten talvella? Koirahieroja ehdotti pallopaimennusta, mutta sitä lajia mä en tunne. Saa nähdä mihin lajiin kääsnan kanssa koitetaan.

Syys-lokakuussa seuraavan kerran osteopaatille, sille retkelle otetaan Piirustuskin mukaan ja sille varataan ihan oma aika.

3 kommenttia:

Tarja Tervonen kirjoitti...

Taimilla on takana hieno ura, joten hyvillä mielin voipi eläköityä jo... Liekö teidän alueella sitä RallyToko-toimintaa? On suosittua nykyään ja eiköhän Taimilla siihen rahkeet riitä, kun on vauhdikasta eikä niin tosikkomaista kuin tokoilu ;)
Aivan mahtavasti olet Piirusta kirjoittanut! Tiedän, että teillä sujuu - tsemppiä vaan ja nähdään kesäaikana!

Mirkka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mirkka kirjoitti...

(Oli niin paljon kirotushäröjä, että otan uusiksi.)

RallyToko on joo tapetilla monellakin suunnalla, mutta onhan tässä aikaa rauhassa miettiä. Taimistohan on rautakangen niellyt täysin huumorintajuton eläin, joten sinänsä luulis tiukkapipoisen tokon olevan just sen laji. Mut ei oo, agissa toiminut hienosti.

Kiitos kannustuksesta, hieno koiruus siitä snautserinalusta on tulossa, hyvä pohja tehty teillä :)