perjantai 17. kesäkuuta 2016

Piirun agia

Ollaan pari hassua kertaa käyty Piirun kanssa Suvin hallilla kääntymässä. Ollaan tehty pientä radanpätkää ja pikkuisen tokoa, lähinnä ruutua. Agissa on tehty käännöksiä, joissa ajoitus on pääosin pielessä. Ekalla kerralla mä olen selvästi myöhässä ja seuraavilla yhtä selvästi liian aikaisessa.

Lyhyt videonpätkä eilisillalta, Piiru toista kertaa elämässään tuolla taivaan vanhalla huojuvalla puomilla, ekan otti varovaisemmin. Hyvin irtoaa kumminkin suorille, niitä pitää muistaa tehdä ja lisätä jossain vaiheessa sekaan joku muukin kuin perushyppy.

Mun mielestäni on edelleen käsittämätöntä, että Allan (Mattsson, nykyään agituomari) teki aikanaan ollessaan mun ryhmän kouluttajana tuohon kuvassa näkyvään tilaan täysimittaisia ratoja ja mikä vielä käsittämättömintä, me pidettiin tuolla möllikisojakin! Silloin toki rata kävi kääntymässä viereisessä pikkuhuoneessa, usein oviaukkoon laitettiin putki ja siellä toisessa huoneessa oli a-este.Se mahtui juuri ja juuri oviaukosta läpi, kun kantaja (vain yksi!) oli a-esteen sisällä.


Ei kommentteja: